Golden Rose Concealer Stick Review!!


Όλες ψάχνουμε ένα concealer που να καλύπτει, να φωτίζει και να είναι και οικονομικό.
Ε λοιπόν ένα τέτοιο κονσίλερ που πραγματοποιεί όλα τα παραπάνω είναι το concealer stick  από Golden Rose , μια εταιρεία που αγαπάμε ιδιαίτερα.








Συνήθως τα κονσιλερ σε μορφή κραγιόν τα αποφεύγουμε διότι ξηραίνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια και δεν είναι καλυπτικά. Το συγκεκριμένο όμως είναι ακριβώς όπως το θέλουμε. Έχει αρκετά καλή κάλυψη κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς (έχουμε δεν έχουμε μαυρους κύκλους). Επίσης, είναι κρεμώδης και δεν ξηραίνει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Απλώνεται πολύ εύκολα και ομοιόμορφα και δεν αφήνει κενά σημεία. Δημιουγεί ένα όμορφο αποτέλεσμα στην βάση μας χωρίς να είναι too much. 





Extra Tip 


Το κονσίλερ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως primer στα μάτια.Αυτό θα βοηθήσει στο να διαρκέσουν οι σκιές περισσότερο και να καλύψει τυχόν δυσχρωμίες στο βλέφαρο. Επίσης, στα λιπαρά βλέφαρα αποτρέπει την μεταφορά προϊόντων από το βλέφαρο στο κόκαλο (π.χ. eyeliner, σκιες). 



Οπότε αν ψάχνεις ένα κονσίλερ που πληρεί τις προϋποθέσεις,  ποιοτικό και οικονομικό, τότε πρέπει να δοκιμάσεις το concealer stick της αγαπημένης μας εταιρείας Golden Rose. 





                         Μέχρι την επόμενη φορά, 
                                  Φιλάκια πολλά 










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις