Dust+Cream Matte Lipstick|| Review || HappyMakeupCorner





       H εταιρεία Dust+Cream είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες εταιρίες των Ελληνίδων, πρώτον σαν κατάστημα καθώς θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από τα πάντα και δεύτερον σαν εταιρεία με το  δικό της brand και τα δικά της προϊόντα. Στα καταστήματα Dust+Cream με το ομώνυμο brand θα βρεις από περιποίηση σώματος και προσώπου μέχρι προϊόντα μακιγιάζ.
      Σήμερα, θα επικεντρωθώ  στα προϊόντα μακιγιάζ και συγκεκριμένα στα matte lipstick που έχουν κυκλοφορήσει.




Θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας 2 πράγματα για την συσκευασία διότι μπορεί να μην δίνουμε τόση σημασία αλλά στην τελική παίζει ρόλο. Η συσκευασία των matte lipstick είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένη και δεν εννοώ τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν (ποια γυναίκα δεν αγαπά τον συνδυασμό κόκκινο-μαύρο), εννοώ την πρακτικότητά τους. Στο καπάκι του κραγιόν πάνω υπάρχει διαφάνεια για να μπορείς να διακρίνεις το χρώμα των κραγιόν κάτι που είναι πάρα πολύ βοηθητικό ειδικά όταν έχεις πάρα πολλά. Επίσης, κάθε κραγιόν έχει το δικό του όνομα έκτος από τον αριθμό κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενη γιατί έτσι τα κάνουν πιο διασκεδαστικά. Βλέπεις λοιπόν, ότι έχουν σκεφτεί και την πιο μικρή λεπτομέρεια κάτι που εκτιμώ πολύ. 




Όσον αφορά την φόρμουλα των matte lipstick είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Έχει μια πολύ ωραία υφή και απλώνεται στα χείλη σαν όνειρο  χωρίς να χρειάζεται να ασκήσεις υπερβολική πίεση για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι όντως matte και μπορείς να τα φοράς για αρκετές ώρες καθώς έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια και είναι αρκετά σταθερά. Υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από χρώματα για να διαλέξεις τα αγαπημένα σου. Παρακάτω είναι κάποιες από τις αποχρώσεις της συλλογής.


1. Dark Romance

2. Forever Young 

3. Femme Fatale

4.Inferno


Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία έχουν δώσει όλη την αγάπη τους για την δημιουργία αυτού του brand και αυτό φαίνεται σ εμάς τους καταναλωτές καθώς μας προσφέρουν οικονομικά προϊόντα με πάρα πολύ καλή ποιότητα! 



Εσύ τα έχεις δοκιμάσει? Ελπίζω να σου αρέσουν και να τα λατρέψεις όσο κι εγω!


Μέχρι την επόμενη φορά,
φιλάκια πολλά








Σχόλια

  1. Δεν τα εχω δοκιμασει αλλα μου αρεσουν πολυ οι αποχρωσεις που εδειξες.Το καλο ειναι οτι ειναι οικονομικα ετσι θα τα προμηθευθω συντομα.Σε ευχαριστω για το review:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστω πολύ!! Που να δεις και τις υπόλοιπες αποχρώσεις!! Θα τις λατρέψεις!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ένα πράγμα θα πω!Χάρη σε εσένα δοκίμασα την συγκεκριμένη σειρά και μου άρεσε πάρα πολύ!Ποιοτική και οικονομική <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρομαι πάρα πολύ που σ άρεσε!! Είναι πραγματικά υπέροχα!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i love them https://happymakeupcorner.blogspot.gr/2017/03/dustcream-matte-lipstick-review.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις