Maybelline Superstay 24H Full Coverage Foundation || REVIEW || HappyMakeupCorner



            Το σημερινό post αφορά, όπως έχεις δει, το πολυσυζητημένο Superstay 24H Full Coverage foundation από την εταιρεία Maybelline.Στο τέλος λοιπόν, του 2017 έκανε την εμφάνιση του το συγκεκριμένο foundation και όπως καταλαβαίνεις ή είδες έγινε ένας ψιλοχαμός. Γιατί? Επειδή έπεσαν τα reviews βροχή και όλες οι γνωστές youtubers του εξωτερικού το είχαν λατρέψει. Από τις πρώτες ήταν η θεούλα Nikkietutorials το έκανε σύγκριση με το faux filter foundation της Huda Beauty. Ε όταν κάνεις τέτοιες συγκρίσεις και μου λες κιόλας ότι μοιάζουν πάρα πολύ και ειδικά όταν το ένα (superstay) έχει το 1/3 της τιμής του άλλου (fauxfilter), ε τότε ναι, προφανώς και θα το πάρω!!

Αυτό που μου τράβηξε βέβαια περισσότερο το ενδιαφέρον είναι ο ισχυρισμός για την διάρκειά του.Αυτό το έβλεπα και στα reviews/wear tests, ότι κρατούσε πάρα πολύ καλά ακόμα και μετά από 10 ώρες σε λιπαρές επιδερμίδες και ουσιαστικά αυτός ήταν ο λόγος που το αγόρασα.Το χρησιμοποιώ εδώ κι ένα μήνα σχεδόν οπότε μπορώ να πω ότι έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Για να δούμε λοιπόν αξίζει ή όχι?

Η κάλυψή που δίνει είναι πάρα πολύ καλή και μπορείς να την χτίσεις αν δεις ότι θες παραπάνω. Εγώ χρησιμοποιώ 2 φουντουκάκια για όλο μου το πρόσωπο και είμαι ευχαριστημένη. Μου αρέσει το τελείωμά του πολύ γιατί καλύπτει τα πάντα και ομοιόρφα. Δεν είναι τελείως ματ το αποτέλεσμα που δίνει, είναι περισσότερο σεμι-ματ διότι χαρίζει μια γυαλάδα στο πρόσωπο. Επίσης, λειτουργεί σαν pore filler δηλαδή γεμίζει τους πόρους ομοιόμορφα και τους εξαφανίζει χαρίζοντάς σου ένα poreless αποτέλεσμα.
Tην διάρκειά του προσωπικά δεν θα την χαρακτήριζα 24ωρη διότι μετά από 5-6 ώρες μου έβγαζε λιπαρότητα και δεν είμαι από τα άτομα που φρεσκαρίζονται because ain't nobody got time for that! Οπότε σ' αυτό το κομμάτι το οποίο ήταν και το πιο βασικό για εμένα δεν πέτυχε όπως θα ήθελα. Ένα άλλο θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι κάποιες φορές δίνει έμφαση σε σήμεια που έχω ξηροδερμία, όχι πάντα όμως (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό). Επίσης, μετά από ώρες και κυρίως όταν αρχίζει και βγαίνει η λιπαρότητα του δέρματος, το foundation γίνεται πολύ κολλώδες κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα αν στο μέλλον θα το αγόραζα ξανά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ μέχρι να τελειώσει. Μπορεί να έχει τα ελλατώματά του αλλά θα συνεχίσω να του δείχνω αγάπη.


Αν το έχεις δοκιμάσει ή θες να το δοκιμάσεις άφησέ μου σχόλιο αγάπης !



Μέχρι την επόμενη φορά,
φιλάκια πολλά <3 









Σχόλια

  1. Πολύ ωραία μας τα εξήγησες!! Θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά το ότι δεν έχει ματ αποτέλεσμα δεν θα με βολέψει! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σε βοηθησε!! ναι δεν ειναι τελειως ματ,ειναι σεμι ματ!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπάμε Maybelline! Πολύ όμορφο το blog σου, αν θες τσέκαρε και το δικό μου omorfiakeue3ia.blogspot.gr !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις