Golden Rose Stick Foundation review!!


Εμείς τα κορίτσια πάντα ψάχνουμε το ιδανικό foundation το οποίο να έχει αρκετή κάλυψη, να είναι καλό και το σημαντικότερο, στις μέρες που ζούμε, να είναι οικονομίκο. Ε λοιπόν, δεν θα το πιστέψετε, το βρήκα!! Και σας το παρουσιάζω. Είναι το Stick Foundation  από Golden Rose με την φοβερή τιμή των 4,80 ευρώ και θα το βρείτε στο http://i-beauty.gr/index.php/ ή σε καταστήματα που έχουν την εταιρεία Golden Rose.
Στην αρχή ήμουν διστακτική γιατί συνήθως τα οικονομικά Foundation με μεγάλη κάλυψη δεν είναι αυτό που περιμένεις δυστυχώς! Αυτό όμως με διέψευσε και χάρηκα πάρα (πάααααρα ) πολύ!! 






Όταν το χρησιμοποίησα πρώτη φορά απλά είχα μείνει άφωνη. Έδωσε στο δέρμα μου αυτό που υποσχέθηκε, δηλαδή full κάλυψη. Εφαρμόζεται πάρα πολύ εύκολα και θα είναι απαραίτητο για όσες από εσάς δεν έχετε πολύ χρόνο να ασχοληθείτε διεξοδικά με το μακιγιάζ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι 2 γραμμές με το προϊόν στο κάθε μάγουλο και μία στο μέτωπο, το απλώνεται και είσαστε έτοιμες. Βέβαια, η ποσότητα που θα βάλετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς ανάλογα με την κάλυψη που επιθυμείτε. Έχω να σας πω επίσης ότι μετά από λίγες ώρες βγάζει μια γυαλάδα στις λιπαρές επιδερμίδες αλλά όχι αυτό το αηδιαστικό που απλά νιώθεις σαν έχει βγει όλη η λιπαρότητα στην επιφάνεια. Όσες δεν μπορείτε ούτε την λάμψη στο πρόσωπό σας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το σετάρετε με μια πούδρα.






Το χρησιμοποιώ ασταμάτητα εδώ και μια βδομάδα και μ' έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένη. Έχει μπει για τα καλά στο καθημερινό αλλά και στο βραδινό μακιγιάζ μου. 
Θεωρώ πως αν ψάχνεις ένα καλό καλυπτικό και οικονομικό Foundation το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το συγκεκριμένο και δεν θα θες να το αφήσεις κάτω όποτε βάφεσαι!!




Φιλάκια 
xoxo



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις