MUA haul and review!!



Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που ανέβασα στο blog οπότε έπρεπε να κάνω κάτι μοναδικό. Έκανα κάποιες αγορές πριν λίγες μέρες από ένα κατάστημα το οποίο προμηθεύεται την αγγλική εταιρεία MUA . Για όσες δεν ξέρετε η MUA έχει online κατάστημα στην Ελλάδα και μπορείτε να τα αγοράσετε από http://www.muagreece.gr/  εδώ. Μπορώ να σας πω οτι στην Αγγλία η MUA είναι πολύ προσιτή οικονομικά σ αντίθεση με την Ελλαδίτσα μας που είναι πιο τσιμπημένα σε σχέση με της Αγγλίας.Ας περάσουμε στο παρασύνθημα και να σας δείξω τι αγόρασα αναλυτικά.



1.UNDRESS YOUR SKIN Illuminating Foundation 




Το συγκεκριμένο foundation ισχυρίζεται ότι καλύπτει τις ατέλειες και κοκκινίλες του δέρματος ενώ δαιτηρεί την φυσική λάμψη του προσώπου με πολύ μικρά shimmers που δίνουν κατευθείαν κι άλλη λάμψη.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι καλύπτει αλλά όχι πάρα πολύ.Κάλυπτε όντως τις κοκκινίλες του δέρματος αλλά όχι τις ατέλειες.Το μόνο που έκανα ήταν να βάζω κι άλλο προϊόν στα σημεία που ήθελαν κάλυψη. Ένα άλλο πράγμα που δεν μ άρεσε είναι ότι το ένιωθα πολύ έντονα στο πρόσωπό μου και είχε κολλώδης υφή που δεν είναι καθόλου ωραίο. Επίσης επειδή έχει γυαλάδες μέσα, αν έχετε λιπαρό δέρμα όπως εγώ , μετά από κάποια ώρα θα βγάλει λιπαρότητα και το αποτέλεσμα δεν είναι ελκυστικό. Τ ο foundation αυτό θα ταίριαζε ας πούμε σε εσάς που δεν έχετε λιπαρό δέρμα και δεν θέλετε ή δεν χρειάζεστε πολύ κάλυψη.



2. ΜUA LUXE Velvet Lip Lacquer-Serene


Είναι από τα πιο γνωστά προϊόντα της εταιρείας και ήθελα σαν τρελή να δοκίμασω ένα από αυτά.Η απόδοση του χρώματος είναι φοβερή και γι αυτό χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα όταν το απλώνεις γιατί μπορεί να καταλήξεις σαν τον τζόκερ, όπως εγώ την πρώτη φορά που το έβαλα! Έχει πολύ ωραίες αποχρώσεις καλοκαιρινές και πιο χειμερινές. Η απόχρωση που διάλεξα είναι η Serene και ειναι ένα baby pink το οποίο κάνει το μακιγιάζ σου πιο flirty και κοριτσίστικο. Έχει καλή διάρκεια και δεν ξεβάφει.
Προσοχή όμως όταν το απλώνετε να μην βάλετε πολυ ποσότητα και να μην κολλήσετε τα χείλια σας πριν στεγνώσει γιατί δεν θα ξεκολλάνε μετά (μιλάει η προσωπική εμπειρία :) ). 



3.ΜUA Blusher- Lolly - Cupcake




Καταρχήν πόσο τέλεια είναι τα ονόματα που τους έχουν δώσει! Κατα δεύτερον είναι απλά φανταστικά. Αν ψάχνεις ρουζ οικονομικά και με φουλ απόδοση χρειάζεσαι αυτά στην ζωή σου όπως και δήποτε!! Χρειάζεται ελαφρύ χέρι με αυτά τα ρουζ λόγω της απόδοσής τους.Αν σου ξεφύγει λίγο παραπάνω απλά πάρε το πινέλο της πούδρας και πέρασέ το από πάνω για να μην είναι τόσο έντονο.
Οι αποχρώσεις που διάλεξα είναι Lolly και Cupcake. To Lolly είναι μια ροδακινί απόχρωση ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι ειδικά σε μαυρισμένες επιδερμίδες (καμία ελπίδα για μένα) και η άλλη απόχρωση λέγεται Cupcake και είναι μια καφε/φυσική nude απόχρωση που είναι το ροουζ που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση όταν θες να βάλεις κόκκινο κραγιόν.Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!




Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας για τις αγορές μου!! Αφήστε μου σχόλιο τι σας άρεσε απο αυτά και τι θα θέλατε να δοκιμάσετε ή αν έχετε δοκιμάσει ήδη κάποιο προϊόν απο την MUA.! Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή ! 




Φιλάκια
xoxo




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις