Give a bit of.... Haul to me !! (mini review)




Tι άλλο θα μπορούσα να μοιραστώ μαζί σου στην πρώτη ανάρτηση!!Είναι κάτι που αρέσει σ όλες τς γυναίκες να μοιραζόμαστε με τις φίλες μας όταν έχουμε κάνει τα ψώνια μας!
Την Τρίτη το βράδυ λοιπον, έκανα κι εγώ τις αγορές μου απο το http://i-beauty.gr/ .Την Τετάρτη έλαβα το δέμα μου , το οποίο περίμενα με αγωνια obviously!! Πάμε να σου δείξω τι αγόρασα!


1ο.Sleek i-Divine Palette in Sunset 
Οι παλέτες τις εταιρίας Sleek Make Up είναι υπέροχες !Κατ'αρχήν  έχουν φοβερή απόδοση
χρωμάτων και τα χρώματα από μόνα τους είναι μοναδικά.Έχουν πολύ καλή ποιότητα και σατινένια υφή κι επίσης ειναι και πολύ οικονομικές.


2ο. Maybelline Lash Sensational Mascara

Eίχα διαβάσει πολύ καλά reviews για την συγκεκριμένη και όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να την δοκιμάσω.Κάνει τις βλεφαρίδες πολύ μαύρες και δίνει ωραίο μήκος και όγκο! Mε 2 στρώσεις έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.Πιο είναι αυτό?Σαγηνευτικό!


3ο.NYC city Proof Waterproof Eyeshadow No.610 Tribeca Taupe 

Αυτό το Jumbo μολύβι είναι ιδανικό για εσένα που βαριέσαι ή δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με σκιές αλλά θελεις να δώσεις χρώμα στα μάτια σου.Απλώνεται πολύ εύκολα και είναι εύκολο επίσης να το δουλέψεις.Έχει αρκετές αποχρώσεις να διαλέξεις ποια σου ταιριαζει.Μπορεί να φορεθεί και σαν βάση για την σκιά σου για πιο έντονο αποτέλεσμα.




4ο.NYC Sun 2 Sun Bronzing Powder No.717A Bronze Gold  

Αποτελείται από ενα bronzer το οποίο είναι ζεστό και δίνει ένα ωραίο ηλιοκαμμενο look που όλες ζητάμε.Αν είσαι τολμηρή μπορεί να χρησιμοποιηθει και για contouring.Aποτελείται επίσης κι από ένα highlighter το οποίο χαρίζει μια υγιεις λάμψη στα σημεία του προσώπου σου που φυσικά αντανακλάται το φως.


4ο.Golden Rose Matte Lipstick Crayon No.10

Last but not least που λενε και στο America, είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ! Είναι φυσικά από την Golden Rose και εχω να σας πω οτι έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια,φοβερό χρώμα ειδικά για κάθε μέρα και απλώνεται σαν όνειρο!


Κάπου εδώ τελείωσε το haul και θέλω να μου πεις αν σ άρεσε κάποιο απο τα προϊόντα ή αν έχεις κι εσύ στο νεσεσερ σου καποιο απο αυτα! Έλπιζω να σου άρεσε και να ξαναέρθεις στην όμορφη παρέα μας την επόμενη φορά

Φιλιά
xoxo






Σχόλια

  1. Με επεισες να δοκιμασω τα matte crayon της golden rose!!Καλη αρχη στο ξεκινημα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα δοκιμασεις ! Σου τα συνιστω ανεπιφύλακτα!! Σ ευχαριστώ πολυ!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα καλλυντικά που πήρες..ειδικά η η παλέτα μου αρέσει πολύ.Θα εχω υποψιν την μάσκαρα γιατί θα ήθελα να δοκιμάσω αλλο απο αυτο που φοράω κ το κραγιόν καλά δεν το συζητώ οποσδήποτε πρέπει να το δοκιμάσω. Καλή αρχή κ πραγματικά μου αρέσει πολύ το blog σου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστω πολύ Φανή!! Την μάσκαρα και την παλέτα θα τα λατρέψεις και το κραγιόν θα το αγαπήσεις! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις