Queen of ... Reds !!


Όλες έχουμε ένα, δύο κόκκινα κραγιόν που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε. Είναι αυτά που πάντα μας βγάζουν το καπέλο όταν θέλουμε τα χείλια μας να είναι βαμμένα με το χρώμα του πάθους. Εξάλλου το κόκκινο κραγιόν πάντα κλέβει τις εντυπώσεις και μας δίνει τον χαρακτηρισμό της μοιραίας γυναίκας (π.χ. Mairilyn Monroe). E λοιπόν εγώ σας παρουσιάζω τα 4 all time αγαπημένα μου κόκκινα κραγιόν τα οποία με βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη!



1ο. M.A.C - M.A.C. Red 




Το πρώτο αγαπημένο μου κόκκινο κραγιον δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Μ.Α.C Red της εταιρείας Μ.Α.C. Μου το είχε προτείνει μια κοπέλα που δούλευε στην Μ.ΑC. καθώς αναζητούσα ένα πολύ κόκκινο κραγιόν για θεατρικό μακιγιάζ  έτσι ώστε να κάνει "μπαμ" από μακρυά που λέμε. Είναι το πιο κόκκινο από τα κόκκινα και έχει σατινένιο τελείωμα. Η απόδοση του χρώματος είναι φοβερή και έχει σχετικά κάλη διάρκεια αν δεν φας και πιεις.




2ο. Golden Rose Velvet Matte Lipstick - No. 18




Για όσες δεν το ξέρετε, η συγκεκριμενη απόχρωση λέγεται ότι είναι dupe (απομίμηση) του διάσημου κραγιόν  Ruby Woo της Μ.Α.C. Και ναι, αυτός ήταν ο λόγος που αγόρασα την συγκεκριμένη απόχρωση. Μπορώ να πω με σιγουριά οτι αυτό το κραγιόν το φοράω πολύ περισσότερο από το παραπάνω που ανέφερα διότι είναι matte. Διαρκεί πολλές ώρες κι έτσι δεν χρειάζεται να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στο μπάνιο για να το ανανεώσεις ή να δεις αν έχεις μουτζουρωθεί. Όχι δεν σου έχει φύγει το κραγιόν και όχι δεν μουτζουρώθηκες από αυτό. Ηθικό δίδαγμα? Το έχεις αγοράσει ήδη!!





3ο. Golden Rose Matte Lipstick Crayon - No. 07




Ιδανική απόχρωση για την άνοιξη και το καλοκαίρι καθώς είναι ένα υπέροχο πορτοκαλοκόκκινο (Μοιραράκη Νο.2) χώρις όμως να είναι too much ή να πορτοκαλίζει πολύ. Είναι ένα φανταστικό χρώμα που πηγαίνει σε όλες τς γυναίκες είτε η επιδερμίδα σου είναι σταρένια είτε είναι chocolat.Είναι κι αυτό matte οπότε διαρκεί πολλές ώρες και σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες είναι MUST για το νεσεσερ/τσάντα/κτλπ σου!!



4ο.MD Professionnel Volume Up Lipstick - No.107



Το είχε δώρο σε περιοδικό και απλά φώναζε το όνομά μου ! Με κέρδισε γιατί έχει υαλουρονικό οξύ και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη και ζουμερά. Η απόχρωσή του είναι μπορντοκοκκινο (Μοιραράκη παντού) . Είναι κι αυτό matte (εννοείται) και δεν φεύγει από τα χείλη σου ΠΟΤΕ! Την πρώτη φορά που το έβαλα το φορούσα σερί 8 ώρες και δεν είχε φύγει καθόλου!! Φοβερό προιον, αν το δεις μπροστα σου σε καποιο Hondos Center άρπαξέ το χωρίς δεύτερη σκέψη!!


Swatches


1ο. ΜΑC Red
2o.Golden Rose Matte Crayon No 07
3o. Golden Rose Velvet Matte Lipstick No 18
4o. MD professionnel Volume Up Lipstick - 107


Αυτά είχα να πω για τα αγαπημένα μου κόκκινα κραγιόν και ελπίζω να σου άρεσαν!! Πες μου στα σχόλια ποιο είναι το αγαπημένο σου κοκκινο κραγιον και αν ψηφίζεις να μoυ δώσει μια θέση η κα. Μοιραράκη στο πάνελ της (just kidding) !!



Φιλιά πολλά 
xoxo















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις