All about Pink !!





            Με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, όλα περιτριγυρίζονται με κόκκινες και ροζ καρδούλες και άλλα διάφορα μπιχλιμπίδια για τα ερωτευμένα ζευγαράκια. H beauty κοινότητα δημιουργεί ρομαντικά makeup looks με κυρίαρχες αποχρώσεις αυτές του ροζ και του κόκκινου, καθώς συμβολίζουν τον έρωτα και το πάθος.
            Με την σειρά μου κι εγώ, εμπνευσμένη από το κλίμα των ημερών σας παρουσιάζω τα πιο hot ροζουλιά κραγιονάκια για να τρελάνεις τους πάντες ! ! 



1. ELIXIR Makeup Superstay 16hrs lipstick- M20

Πρώτο ροζουλί κραγιόν είναι από την εταιρεία ELIXIR και το υπεραγαπάω. Έχει την πιο όμορφη ροζ-γκρι nude απόχρωση που κάνει τα χείλη sexy και τους δίνει μια νότα ροζ χωρίς να είναι barbie ροζ. Η διάρκεια του είναι πάρα πολύ καλή και δεν είναι τελείως matte αλλά έχει μια λάμψη κάτι που δεν μ' ενοχλεί καθόλου. Αν ψάχνεις ένα muted ροζ τότε αυτό είναι το ιδανικό για εσένα!



2. Essence Matt Matt Matt longlasting lipgloss- La vie est belle

Ένα πανέμορφο ροζάκι από την Essence ιδανικό για κάθε μέρα. Έχει κρεμώδης υφή και δεν στεγνώνει matte αλλά έχει αρκετά καλή διάρκεια. Δίνει στα χείλη ένα απαλό ροζ χρώμα και θα δώσει στο μακιγιάζ σου ένα πιο ρομαντικό και αθώο look ! ! Ξέχασα να σας πω ότι μυρίζει υπέροχα !



3. Golden Rose Velvet Matte Lipstick- 07

Ακόμα ένα ροζουλί πιο σκούρο από το προηγούμενο, ιδανικό για τις πρωινές ώρες από την Golden Rose. Η διάρκειά του είναι πάρα πολύ καλή και το χρώμα είναι πολύ όμορφο. Κάνε μια όμορφη γραμμή eyeliner βάλε το 07 και είσαι έτοιμη!! 



4. Wet'n'Wild Mega Last Lip Color- Think Pink

Wet'n'Wild έχει το πιο τέλειο baby pink που έχω δοκιμάσει. Ιδανική απόχρωση για την άνοιξη και το καλοκαίρι αλλά και τώρα αν θες να φέρεις την άνοιξη πιο γρήγορα στην ζωή σου. Η διάρκεια είναι πάρα πολύ καλή και το χρώμα σου δίνει μια πιο flirty εμφάνιση.




5. Dust+Cream matte lipstick- Forever Young

Για εσένα που σ' αρέσουν τα σκούρα χρώματα αλλά θες και το ροζάκι σου, σου έχω το τέλειο χρώμα. Είναι από την εταιρεία Dust+Cream και η απόχρωση του κραγιόν είναι ένα τέλειο σκούρο μωβ-ροζ που θα τραβήξει όλα τα βλέματα πάνω σου (όχι οτι δεν τα τραβάς ήδη) ! ! 




Swatches



Αυτά είναι τα πιο HOT ροζουλια κραγιονάκια για όλα τα γούστα!! Εσεις έχετε κάποιο από αυτά και ποιο είναι το αγαπημένο σας ροζ κραγιόν?



Μέχρι την επόμενη φορά,
φιλάκια πολλά









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις